Hjem > Nyheder > Tab dig

Det skal du vide! Hvordan jeg tabte 25 kg og genvandt min selvtillid gennem en ny vægttabsmetode...

Af Karen Andersen Jørgensen | 24 juli, 2023 | 10:16

For to måneder siden var livet for den 41-årige Maria fra Danmark et mareridt...hun blev fyret, og hendes mand forlod deres hjem. Overvægten på mere end 25 kilo plagede hende - hun havde problemer med bevægelse, konstant åndenød og søvnbesvær.


Hun skammede sig over sin egen krop. Da hun fik chancen for at deltage i banebrydende forskning, ændrede hendes liv sig dramatisk. Ingen tegn på at være overvægtig, og hun følte sig attraktiv og feminin igen.


Maria blev mobbet og ydmyget i årevis.


At tale med Maria er ikke let. Selv fortæller hun modvilligt om sine tidligere oplevelser:


Siden jeg var barn, har jeg haft en tendens til at tage på i vægt. I skolen kaldte de mig "tønde" og pegede finger af mig. Jeg havde ingen venner, fordi alle skammede sig over at dukke op sammen med mig. Da jeg blev ældre, kiggede jeg forskrækket i spejlet. Jeg hadede "geléen" på mine lår, min anden hage og især de fedtfolder, der flød ud af mine bukser og bluser.


Da jeg var studerende, havde jeg det indtryk, at alle altid kiggede på mig og talte om min vægt bag min ryg. I hvert fald hørte jeg mere end én gang ved et uheld: åh, den fede kommer! Det samme i restauranten: hun er så fed og spiser hele tiden!

"Jeg har aldrig stræbt efter at have en modelfigur, men jeg har altid ønsket at være slank."


Alt dette var meget deprimerende for mig. Min krop nægtede at adlyde mere og mere. Det kom til det punkt, hvor jeg begyndte at få alvorlige problemer med min rygsøjle og ikke kunne arbejde normalt. Min chef fyrede mig. Min mand forlod mig også. Jeg vidste godt, det var mig og min voksende overvægt. Jeg så hans modvillige øjne og så ham gå fra mig.


Min mand blev ved med at fortælle mig, at på en eller anden måde ville alt være okay. Hver dag forsikrede han mig om sin kærlighed, selvom jeg så modvilje i hans øjne. Jeg kunne se ham kigge på min store numse og to skinker i stedet for ben. Og det skete, alt faldt fra hinanden, for en dag ... forlod han mig. Jeg følte mig meget ulykkelig.


Det gik galt hver gang.. (YO-YO EFFECT)

Efter at have tabt 13 kg var der 4 måneder senere 27 + kilo igen..


Forsøgte jeg at bekæmpe cellulite og overvægt? Utallige gange. Jeg husker diæten med 1000 kalorier, faste , kun spiste gulerødder hele dagen . Jeg endte med at skade mig selv med disse pseudo-diæter. I dag ved jeg, at jeg på denne måde var ved at ødelægge mig selv og min krop. Jeg havde også en personlig træner, men jeg begyndte at få det meget dårligt efter disse øvelser – jeg havde ikke kræfter til at komme ud af sengen. Jeg prøvede virkelig, men jeg understreger altid - altid - det var den forbandede yo-yo-effekt. Hvis det, jeg tabte, kun ville komme tilbage... Men hvor er du! Det kom tilbage efter mere!


Dagen Maria ændrede sit liv fuldstændigt


Vi spurgte Maria, hvordan det var, at hun vejede 103 kg for 6 uger siden , og i dag ser vi en slank , smilende kvinde , fuldstændig blottet for komplekser. Dette er, hvad hun svarede.


Jeg ville nok stadig ikke kunne se mig i spejlet uden de oplysninger, en farmaceutveninde gav mig. Det viste sig, at der i det medicinske center, hvor jeg blev diagnosticeret, startede innovative kliniske undersøgelser under ledelse af den berømte ekspert Kiril Todorov. Ud fra hvad jeg kunne finde ud af, var dette den første undersøgelse af denne type i betydeligt overvægtige mennesker i Bulgarien. Så tænkte jeg: det er min chance!


Jeg besluttede at udfylde kontaktformularen . Jeg ventede en hel uge på svar, indtil det endelig kom:


Jeg var kvalificeret i et særligt program for overvægtige mennesker

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg følte, at jeg ville klare det denne gang, at det ville blive anderledes. Jeg havde aldrig hørt om hr. Todorov eller den nye vægttabsmetode, han arbejdede på. Men jeg ville virkelig gerne ændre mit liv. For det første at tabe mig, tone min krop og have det godt med mig selv. Jeg ville se, om jeg ville passe i størrelse M, og om jeg stadig kunne få en mand til at blive forelsket i mig.


De kilo's vlogen er af!


Da jeg spurgte hende om hr. Todorovs efterforskning, kunne Maria ikke beherske sine følelser.


I løbet af undersøgelsen delte de os op i to grupper - den ene del af os til at bruge denne nye metode hver dag, og den anden del - en placebo. Jeg var i den første gruppe. Det var fantastisk, men efter 3-4 dage bemærkede jeg de første forandringer i min krop. Centimeter begyndte at falde, både på taljen og på hofterne. Cellulite er væk. Hver dag følte jeg mig lettere, min hud blev glattere og den store fold i maven begyndte at forsvinde. Jeg var mæt i lang tid efter morgenmad, frokost og aftensmad. Jeg tabte også hurtigt centimeter i omgange, mens jeg stort set ingenting lavede!

Dette er mig før behandlingen og 4 uger efter behandlingens start.


Endelig, på disse 6 uger tabte jeg mig med... 26 kg! Min krop var svær at genkende. Ikke længere undvige mit eget spejlbillede i spejlet. Du behøver ikke skamme dig over for folk længere. Ikke mere at gemme din krop under posede trøjer. Endelig kan jeg tage badedragt på uden bekymring, tænkte jeg dengang.


HVORDAN FORANDREDE MARIA sig SÅ UTROLIGT PÅ BARE 6 UGER?


Metoden, hvormed Maria kunne smelte de ekstra centimeter i omgangene på så kort tid, viste sig at være innovative plastre med ingredienser gemt under overfladen, kaldet "turbo fedtreducere".


Fordelene ved disse plastre:


  • Op til 5 cm mindre i omkreds på 7 dage
  • Eliminering af cellulite, udglatning af lår og balder
  • Hurtigt vægttab af mave, skuldre, lægge
  • 2 x bedre hydrering og fremragende hudtilstand
  • Korrekt kropsvægt uden yo-yo effekt


Hvordan det præcist virker, forklares af skaberen af ​​den revolutionære vægttabsmetode, den internationale specialist i fedme Kiril Todorov:

"Plasternes virkning er rettet mod at accelerere lipolyse (nedbrydning af fedtvæv) og termogenese, hvilket gør det muligt at bruge fedt i energiprocesser. Dette er den eneste tilgængelige metode blandt naturlige vægttabsmetoder. Inden for 12 timer, kropsdannende stoffer fri i kroppen, når selv de sværeste dele af kroppen, såsom mave, balder eller lår.Desuden regulerer de processerne i væv, der akkumulerer fedt, forbedrer hudens mikrocirkulation og reducerer permeabiliteten af ​​blodkar, hvilket gør dem ekstremt effektiv i anti-cellulite terapi. Efter min mening er dette en absolut revolutionerende teknologi i kampen mod fedme."


Gennemprøvet metode, støttet af topeksperter.


Slimstar plastre indeholder 100% naturlige ingredienser af højeste kvalitet. Det resulterede i, at det unødvendige fedt, der havde ophobet sig i Marias krop gennem årene, blev forbrændt praktisk talt ubesværet. Til gengæld er YO-YO effekten først dukket op hos hende i dag, hvilket betyder, at fedtcellerne er blevet fuldstændigt og permanent ødelagt.

Monique fra Copenhagen

Karin fra Aalborg

Mary fra Randers

Kliniske test udført af Kiril Todorov bekræftede, at Slimstar-plastre har en effekt på den hurtige og effektive modellering af kroppen.


Det er en specialiseret og yderst effektiv formel baseret på urteekstrakter, der stimulerer huden til anti-cellulite-virkning, accelererer stofskiftet og forbrænder subkutant væv, smelter restfedt både dag og nat. De højt koncentrerede stoffer af vegetabilsk oprindelse, der er indeholdt i plastrene, bliver straks til en maskine til en 4-dobling af hudens mikrocirkulation, der opstrammer kroppen med op til 92% og virker på huden som et naturligt løft.


GLEM DIÆTER OG RISIKO OPERATIONER, MEN TABE VÆGT NATURLIGT..


Hvor mange gange har du plaget dig selv med diæter, der ikke gjorde andet end at forværre dit helbred? Hvor mange gange har du følt dig overvældet, når kiloene kom tilbage med dobbelt kraft efter diæten sluttede? Hvor mange gange har du grædt, da du prøvede din badedragt? Det er tid til at stoppe dette og starte et helt nyt kapitel i vægttab. Uden at bruge meget, uden risiko for komplikationer eller lang genopretning, som ved fedtsugning. Dette er din tid til at ændre dig og genvinde din selvtillid.


Sammen med Kiril Todorov har vi udarbejdet en attraktiv rabat specielt til vores læsere . Den er tilgængelig for alle, der beslutter sig for at købe den revolutionerende Slimstar-formel. Hvis du vil prøve den metode, verden taler om, skal du handle hurtigt!


Klik på linket nedenfor for at sikre dig, at du får din rabat! Derudover får du adgang til detaljeret materiale og meninger om, hvordan produktet fungerer.

Ville jeg anbefale det...?


Ja, helt klart!


Jeg kan trygt fortælle dig, at Parxal er svaret på alle dine vægtproblemer. Jeg har selv testet det grundigt, og mine kunder er begejstrede for resultaterne. Glem alle de skuffelser, du har oplevet med andre produkter. Parxal er anderledes, det er bedre, og det virker!


Og den gode nyhed er, at der lige nu er en fantastisk rabat på 50 % på et begrænset lager. Vent ikke længere, og giv dig selv den ungdommelige udstråling tilbage, du længes efter!


Tjek tilgængeligheden via knappen nedenfor

SE TILGÆNGELIGHED ➔

Kommentarer

Skriv en kommentar...

Margrethe Poulsen

Jeg har brugt Parxal plastrene i et par uger nu og elsker dem!

Like · Kommentar · 👍 4 · 39 min

Suzanne

Sikke en forskel! Jeg bestilte den også.

Like · Kommentar · 👍 7 · 16 min

Ane Sørensen

Jeg har allerede tabt et par kilo og oplever meget mindre stress. Kan varmt anbefales for disse penge!

Like · Kommentar · 👍 4 · 51 min

Lise Nielsen Andersen

Jeg har prøvet flere vægttabsplastre, men denne skiller sig virkelig ud.

Like · Kommentar · 👍 1 · 1 uur

Maria Slot

Også med mig!

Like · Kommentar · 👍 2 · 24 min

Pernille Rasmussen

Fantastisk, gør hvad der er lovet. Købt efter anbefaling af min læge.

Like · Kommentar · 👍  6 · 6 uur

Mette Christensen

Fik 20 i stedet for 10 og jeg kunne bare beholde den anden, rigtig fin service

Like · Kommentar · 👍 2 · 3 uur

Louise schipper

Præcis!!!

Like · Kommentar · 👍  3 · 2 uur

SE TILGÆNGELIGHED ➔

Dette er en advertorial skabt til markedsføringsformål.


Dette er ikke en nyhedsartikel. Denne hjemmeside er en advertorial og ikke en nyhedspublikation. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom eller helbredstilstand. Oplysningerne heri bør ikke betragtes som en erstatning for rådgivning fra en læge eller andet sundhedspersonale. Da hvert individ er forskelligt, kan resultaterne variere. Alle oplysninger på denne hjemmeside er offentliggjort i god tro og kun til generelle informationsformål.